Sök i den här bloggen

Translate

måndag 8 november 2021

"Hem till jul" av Nora Roberts (originaltitel: "Home For Christmas")

Då var det dags för lite julmys här på bloggen igen 🎄 Den här gången blev det en kort bok av Nora Roberts och det är så gott som alltid ett bra val. "Hem till jul" är den perfekta boken om man vill få en mysigt inramad romantisk julhistoria 🤍 Ljudboken är uppläst av Loretta Wilson och den är 2 timmar och 43 minuter lång. Med andra ord så är det svårt att skriva för mycket om handlingen utan att avslöja för mycket, men en liten sammanfattning kommer här.

Jason är tillbaka i barndomsstaden igen. Han har rest och upplevt allt han som ung ville göra. Han har t.o.m. fått pulitzerpriset. Men nu är han tillbaka för att reda ut något ouppklarat i det förflutna. Han vill hitta Faith. Kvinnan han aldrig slutat tänka på och aldrig slutat älska. Faith å sin sida har en hemlighet som skulle kunna förstöra allt. Kommer de kunna hitta tillbaka till varandra och få en jul tillsammans?

Jag rekommenderar varmt den här boken om ni vill ha julmys och romantik! 💫 Vill ni läsa om fler böcker av den här författaren så sök på hennes namn i sökrutan ovan. Jag kan i alla fall tipsa om en annan julig novell av henne - "Den bästa julklappen" - klicka på titeln och läs mer om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar