Sök i den här bloggen

Translate

söndag 21 november 2021

"Saffransdoft och längtan" av Siri Gustafsson

Det här är en lite kortare och hyggligt charmig julhistoria 🎅🏻 "Saffransdoft och längtan" bjuder på romantik och julstämning vintrigt inramat i ett snöigt Vimmerby. Siri Gustafsson är en ny bekantskap för mig och jag tycker att hon skrivit en ganska bra feelgoodhistoria här. Ljudboken är uppläst av EvaMaria Oria och den är 3 timmar och 37 minuter lång. 

Julglädjen i Malmö grumlas när Kajsas pojken Mårten avslöjar att han hellre jobbar än tillbringar flera dagar över jul tillsammans med hennes föräldrar i deras hem. Det leder till att Kajsa starkt ifrågasätter deras förhållande i ren besvikelse hyr hon en stuga utanför Vimmerby. Tobbes liv har inte alls blivit som han hade tänkt sig. Två dagar i veckan lämnar han sin ensamma lägenhet och åker ut till mamma Alfrida i Lilla Lyckan. Sedan pappa Björn gick bort har hon varit en skugga av sitt forna jag och huset hon bor i har gått samma öde till mötes. Tobbe beslutar sig för att hyra ut den lilla stugan på tomten över jul och när Kajsa anländer tänds en gnista hos honom. Alfrida däremot verkar allt annat än nöjd och hennes humör riskerar att förstöra julen för dem alla. 

"Saffransdoft och längtan" är en lagom lång bok att koppla av med i julstöket som står för dörren ❄️ Den är som sagt charmig och den sprider absolut julkänsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar