Sök i den här bloggen

Translate

lördag 27 november 2021

"Siden, pärlor och vit marsipan" av Sofia Fritzson

Nu kommer som utlovat den tredje delen i Sofia Fritzsons serie Systrarna Ljung. Den heter "Siden, pärlor och vit marsipan". Jag tycker att alla tre delarna har en viss charm och värme och vill man ha romantik och julmys så är den här serien ett bra val 💙 Det mest positiva är att jag tycker att böckerna har blivit bättre och bättre. Ljudboken är uppläst av Ellen Jelinek och den är 5 timmar och 36 minuter lång. 

Allis storasyster Ellinor ska gifta sig och impulsiv som Allis är erbjuder hon sig att hjälpa till med bröllopsförberedelserna. Redan vid den första punkten på listan stöter hon på problem men vägrar att erkänna det eftersom båda hennes systrar är tveksamma till att hon ska klara av att styra upp allt. Den enda hon vågar be om hjälp är hennes granne Jakob. Han har varit hemligt förälskad i Allis ända sedan hon flyttade in i huset bredvid för två år sedan. De blev snabbt bästa vänner och för att inte riskera deras vänskap har han aldrig berättat hur han egentligen känner. Men när Allis ber om hjälp blir det allt svårare att behålla känslorna för sig själv. Ska han våga erkänna hur han känner och hur kommer Allis att reagera? Och kommer det bli något bröllop för Ellinor och hennes Micke? 

Första boken i serien, "Två hjärtans karameller", kan ni läsa om genom att klicka på titeln och andra delen hittar ni om ni bara scrollar ner lite eller klickar här. Som jag skrev ovan så har de här böckerna växt hos mig och det är väl inte helt omöjligt att jag kommer läsa eller lyssna på mer av den här författaren. Vill ni ha kärlek, mys och julbestyr så kan ni gott välja dessa böcker ❄️🎄❄️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar