Sök i den här bloggen

Translate

söndag 11 april 2021

"Så snyter man en sötnos" av Maria Steen

Jag kunde inte låta bli att nu direkt lyssna på även den tredje delenMaria Steens serie I vått och torrt. De två första böckerna är enligt mig helt underbara och det fortsätter på exakt samma sätt i "Så snyter man en sötnos". Återigen har jag skrattat högt under tiden jag lyssnade och jag kan inte annat än att rekommendera den här serien å det varmaste 💚 Ljudboken är uppläst av Maria Lyckow och den är 3 timmar och 48 minuter lång.

Carina har fått en ny kollega. Jannicke Helmersson är elegant och ser mer ut att höra hemma i Stockholms finansvärld än på en liten revisionsbyrå i Karlskrona. Jannicke själv har också svårt att förstå att det är där hon hamnat. Men bakom den välputsade fasaden döljer sig något annat. Hon skyr inga medel då det gäller att komma över pengar och hon är duktig på att manipulera folk i sin omgivning. Agneta och Carina anar oråd och bestämmer sig för att luska i det som pågår. Återigen dyker män från förut upp, men också nya bekantskaper som råkar illa ut. Jannike måste stoppas - det är vad de kommer fram till!

Jag har ingen aning om ifall det blir en fortsättning på Agnetas och Carinas äventyr men jag hoppas att det blir det för jag gillar verkligen de här böckerna - som ni nog förstått vid det här laget. Så jag tänker hålla tummarna för att de dyker upp igen! Vill ni läsa om de två första böckerna i serien så sök på författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar