Sök i den här bloggen

Translate

måndag 12 december 2022

"Den enda" av Jørn Lier Horst (originaltitel: "Den eneste ene")

Jag fortsätter att kasta mig över William Wisting-böckerna vartefter de kommer. Nu har jag lyssnat på den fjärde delen i serien, "Den enda", och den är precis lika bra som alla de andra 🔥 Jag har lovordat den här serien så mycket att jag knappt behöver skriva mer om hur bra böckerna är utan jag nöjer mig helt enkelt med att rekommendera dem alla 🧡 Den här ljudboken är uppläst av Mattias Linderoth och den är 7 timmar och 57 minuter lång. 

En varm julidag försvinner handbollstjejen Kajsa Berg då hon är på väg till gymmet. Wisting får ansvar för fallet och tillsammans med kollegorna söker han svaret på vad som hänt Kajsa. Det är en olidligt varm sommar och en skogsbrand bryter ut. I spåren av den hittar man ett förkolnat lik. Den döde är fastbunden vid ett träd. Men det är inte Kajsa man hittat utan den döde är en man med koppling till henne. Ju mer de gräver i Kajsas liv desto fler hemligheter kommer fram. Finns svaret på vad som hänt henne i dem? Wisting kämpar på, men fallet och tiden som följer kommer också förändra och förmörka framtiden för honom och hans familj.

Nu när den här boken är slut så längtar jag redan efter nästa bok av Jørn Lier Horst. Jag vet att det snart kommer en ny så jag kommer inte behöva vänta länge alls 🖤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar