Sök i den hÀr bloggen

Translate

lördag 31 december 2022

đŸ’„ GOTT NYTT ÅR đŸ’„ önskar jag med "OkĂ€nda anor" av Tina Karlsson

Jag Ă€r sĂ„ glad att jag hittade en spĂ€nnande bok som passar bra att tipsa om sĂ„ hĂ€r pĂ„ nyĂ„rsafton đŸ’„ "OkĂ€nda anor" Ă€r den fjĂ€rde delen i Tina Karlssons serie Falkenbergsmorden och ni kan lĂ€sa om de tidigare böckerna genom att söka pĂ„ författarens namn i sökrutan ovan. Jag kan lova att de hĂ€r böckerna bara blir bĂ€ttre och bĂ€ttre ju fler man lĂ€ser 💙 Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Callin Öhrvall Delmar och den Ă€r 7 timmar och 47 minuter lĂ„ng. 

Det Ă€r nyĂ„rsafton och Kajsa Rudolfsson firar tillsammans med sin familj och en kollega och hans partner i Falkenberg. Men nĂ€r hon fĂ„r ett samtal om att en död person hittats i vattnet vid Pannebo hĂ„lor Ă€r det bara för henne och kollegan Barre att ge sig ivĂ€g. Den döde pĂ„ stranden Ă€r strypt med ett lĂ€derskĂ€rp. Ingen verkar dock veta vem den döde Ă€r. Den kĂ€nde tv-kocken Hubert har gjort succĂ© och öppnat flera restauranger i Stockholm, men nĂ€r affĂ€rerna gĂ„r sĂ€mre lĂ„nar han pengar av fel personer. Han hamnar i en situation som han inte klarar av att lösa pĂ„ egen hand. Samtidigt knakar det i Kajsas Ă€ktenskap och Barres mamma Soraya dyker upp hemma hos honom och berĂ€ttar att hans far har gĂ„tt bort. Fadern som aldrig har kunnat acceptera att hans son Ă€r homosexuell borde vara det sista hindret för Barre och hans mamma att kunna bli en familj igen, men i skuggan ruvar kusinerna som delar pappans vĂ€rderingar. NĂ€r nĂ„gon kastar ett exploderande föremĂ„l mot Barres hus vet han inte lĂ€ngre om attentatsmannen Ă€r nĂ„gon som figurerar i utredningen pĂ„ jobbet eller rentav en person i hans egen familj. 

Jag tycker att "OkĂ€nda anor" Ă€r en spĂ€nnande och vĂ€lskriven deckare och jag rekommenderar den Ă„ det varmaste đŸ”„ Och med den hĂ€r boken knyter jag ihop bokĂ„ret 2022. Jag vet inte vad som kommer hĂ€nda med bloggen nĂ€sta Ă„r, men nĂ„gra tips till kan jag lova. Sedan fĂ„r vi se om jag fortsĂ€tter pĂ„ samma sĂ€tt, gör om nĂ„got eller helt enkelt stĂ€nger ner. Jag fĂ„r ta mig den Ă„rliga funderaren och kĂ€nna efter vad jag vill göra. 

Just nu önskar jag er i alla fall ett riktigt GOTT NYTT ÅR! đŸ’„

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar