Sök i den hÀr bloggen

Translate

mÄndag 26 december 2022

🌟 "Samariten" av Susanne Schemper 🌟

Jag bjuder pĂ„ ytterligare ett kort boktips denna annandag 🎁 "Samariten" av Susanne Schemper Ă€r en lite mörkare historia Ă€n dagens första tips och som vanligt nĂ€r det gĂ€ller den hĂ€r författaren sĂ„ ryser man lite under tiden man tar del av storyn. Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Emma Stragne och den Ă€r endast 33 minuter lĂ„ng. Det gör att jag inte kan skriva sĂ„ mycket om handlingen utan att avslöja för mycket. 

Vera har anlitat en fönsterputsare, Bengt. NĂ€r hon som tack bestĂ€mmer sig för att bjuda honom pĂ„ middag menar hon bara vĂ€l. Hon Ă€r en Ă€ldre dam som framförallt vill visa sina vĂ€ninnor i bibelgruppen att alla kan bidra genom att visa omtanke om en medmĂ€nniska – sĂ€rskilt i juletid. Men Bengt, som Ă€r en ensam man, ser middagen som en invit och börjar genast drömma om en framtid tillsammans med Vera. NĂ„got hon inte alls hade rĂ€knat med...

Vill ni ha nĂ„got lite mer nervkittlande att lyssna pĂ„ som avslut pĂ„ dagen och julen sĂ„ Ă€r "Samariten" Ă€r bra val đŸ–€ Vill ni lĂ€sa om fler spĂ€nnande böcker av den hĂ€r författaren sĂ„ söker ni bara pĂ„ hennes namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar