Sök i den här bloggen

Translate

lördag 3 december 2022

"Midnatt råder över Kullahalvön" av Helena Stjernström

Tidigare i år charmades jag av "Miraklet i Tunneberga" av Helena Stjernström och nu har den andra delen i serien Kyrkoherden på Kullahalvön kommit. Även "Midnatt råder över Kullahalvön" är en mysig och gulligt spännande bok, och den charmade mig lika mycket 💜 Karaktärerna är helt underbara och det är omöjligt att inte gilla de här böckerna. Ljudboken är uppläst av Anton Körberg och den är 7 timmar och 45 minuter lång.

Kyrkoherden Ylva Ullman har fått nog av folk och alla deras sorger och bekymmer och drar sig undan från Tunneberga. Hon flyttar in i en ödslig gammal skånegård för att få vara ifred. På granngården är det dock något som inte stämmer. En kriminell grupp med kopplingar till ryska maffian har bestämt sig för att flytta delar av sin organisation från Dubai till Kullahalvön. När Ylvas granne, jazzpianisten Jacob, plötsligt försvinner tvingas Ylva bli djärvare än någonsin för att rädda sin nyfunne vän. Med hjälp av den gamle kriminalkommissarien Walter tar hon sig an mysteriet. Vad är det som lurar under ytan på den skånska landsbygden? 

"Midnatt råder över Kullahalvön" är en mysdeckare som underhåller från början till slut ⭐️ Har ni inte redan upptäckt den här serien så är det dags att göra det nu ☃️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar