Sök i den hÀr bloggen

Translate

torsdag 1 december 2022

🎄 JULKALENDER 🎄 "Nu tĂ€ndas tusen juleljus - Lucka 1" av Mia Söderberg

⭐️ 1 december innebĂ€r julkalendrar! Ni kommer nu att fĂ„ inte mindre Ă€n fyra tips pĂ„ hĂ€rlig nedrĂ€kning till jul och vi börjar med den kalender som jag tycker har det mysigaste omslaget och det Ă€r ocksĂ„ den som jag startade dagen med klockan 5 i morse. ⭐️

"Nu tĂ€ndas tusen juleljus" av Mia Söderberg började lovande och jag hoppas att den fortsĂ€tter pĂ„ samma sĂ€tt. Det Ă€r feelgood med en liten nerv i form av ett mysterium med en försvunnen vĂ€ninna. Förra Ă„ret lyssnade jag pĂ„ julkalendern "NĂ€r fjĂ€rde ljuset brinner" av samma författare och gillade den. Nu hoppas jag att den hĂ€r Ă€r minst lika bra ❄️ Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Ellen Jelinek och första luckan Ă€r 18 minuter lĂ„ng. 

NÀr Alice av en slump fÄr se att hennes barndoms sommarparadis lagts ut till försÀljning trÀnger det förflutna sig pÄ i hennes annars sÄ lugna vardag som lÀrare i den lilla staden Katrineberg. Familjens Àlskade hus Tallbacken som de tvingades sÀlja Àr Äter till salu. Det Àr platsen dÀr Alice upplevt sina lyckligaste stunder, men ocksÄ sin vÀrsta mardröm nÀr bÀsta vÀnnen Jossan försvann spÄrlöst frÄn byn pÄ sommarlovet innan gymnasiet. Nu blir Alice övertalad av en annan vÀn att ÄtervÀnda till Tallbacken och motvilligt gÄr hon med pÄ det.

Jag tror att "Nu tĂ€ndas tusen juleljus" kommer att bli ett mysigt och hĂ€rligt sĂ€llskap fram till jul! ✨

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar