Sök i den här bloggen

Translate

fredag 23 december 2022

"Julen är kommen" av Annika Devert och Jessika Devert

Så här dan före dan så tycker jag att det passar fint med en mysig feelgood 🤍 "Julen är kommen" är den femte och sista delen i Annika Deverts och Jessika Deverts serie Sardinön och ni kan läsa om alla delarna här på bloggen. Jag har verkligen uppskattat de här böckerna och jag kommer att sakna karaktärerna nu när serien är slut. Den här boken bjuder på mysig julstämning och den knyter ihop storyn på ett fint sätt ❄️ Ljudboken är uppläst av Katharina Cohen och den är 8 timmar och 21 minuter lång.

Emelies höst på Sardinön är mer än lovligt stressig. Hon och Andreas planerar sitt bröllop och en mängd event planeras på hembygdsgården. Andreas har blivit pappa och plötsligt har de en bebis i huset. Emelies ex Ousman lyser med sin frånvaro vilket är både skönt och oroväckande. Den anonyma Feskarn fortsätter att racka ner på Emelies arbete. Julen är dock bara några veckor bort vilket fyller Emelie med hopp om framtiden. Julhuset pyntas med Astrids fina dekorationer och Linn provar nya recept som sprider väldoft över hela ön. När kommunen meddelar att hembygdsgården ska bli äldreboende orkar Emelie inte mer och funderar på om hon ska behöva lämna ön. Hon tänker dock inte ge upp sitt arbete och liv på ön utan en fajt. Nog ska väl kommunen kunna övertalas att hitta ett annat ställe för ett äldreboende, eller?

Ni kan välja att läsa "Julen är kommen" utan att först ha läst de tidigare delarna men då missar ni en hel massa mys så jag rekommenderar alla böckerna i rätt ordning ☃️ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar