Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 1 december 2022

❄️ JULKALENDER ❄️ "Jul i Klockarviken - Lucka 1" av Lena Lindgård

Dagens andra julkalendertips heter "Jul i Klockarviken" och författaren är Lena Lindgård. Även den här boken börjar lovande och jag tror absolut att den kommer att bjuda på julstämning och julstök 🦊 Ljudboken är uppläst av Jenny Lindberg och första luckan är 40 minuter lång. 

Ute i Klockarviken bor Annas pappa kvar. Ett år har gått sedan decemberdagen när deras värld rasade samman. Anna har ständigt dåligt samvete för att hon inte besöker sin pappa så ofta och att han kommer att tyna bort av ensamhet. Men nu är det något med pappa Sven som inte stämmer. Om inte Anna visste bättre skulle hon tro att han faktiskt såg lycklig ut. På ön finns också krutgumman Alma. Som liten hängde Anna ständigt efter Almas barnbarn Tim. Nu är det mer än tjugo år sedan hon såg honom senast. Men ute på en snöig kvällspromenad med pappas hund stöter hon ihop med en lång man. En man som förgäves försökt fly bort från tankarna på dagen som förändrade hans liv. En man som Anna först inte känner igen, men när hon förstår vem han är så är det inte bara decemberkylan som gör henne rosig om kinderna.

Som det känns nu så kommer även "Jul i Klockarviken" få hjälpa mig att räkna ner till julafton! 🦌 Och har ni inte redan lyssnat på den här författarens bok "Ljuva känslor i blomsterbutiken" så kan jag tipsa om att även den passar fint så här när julen närmar sig ✨ (Klicka på titeln för att läsa mer om den)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar