Sök i den här bloggen

Translate

söndag 4 december 2022

"Nattrov" av Jeanette Bergenstav

När jag i början av året lyssnade på "Syndoffer" av Jeanette Bergenstav blev jag riktigt imponerad. Nu, äntligen, har jag kunnat lyssna på den andra delen i serien om journalisten Jennifer Sundin och det är en lika bra bok det också 🤎 Tempot är högt och intrigen så där klurig att man får tänka mycket och utöver det så gillar jag också karaktärerna. Vill ni ha riktigt nervkittlande underhållning så är "Nattrov" ett bra val 🤍 men börja med första delen om ni inte redan läst den. Ljudboken är uppläst av Sofia Berntson och den är 13 timmar och 47 minuter lång.

En ung man hittas naken mitt på vägen i vinternatten. Han har dött efter att ha blivit påkörd av en buss. Chocken i den lugna Göteborgsförorten är stor och journalisten Jennifer Sundin får i uppgift att rapportera om dödsfallet. Hon gräver i den dödes förflutna och skräms av det meningslösa våld som breder ut sig bland unga. När en ung kvinna försvinner efter en utekväll dras Jennifer in i fallet. Samarbetet med polisen blir komplicerat och spåren leder i flera riktningar. Samtidigt försöker Jennifer få ihop sitt nya varannan vecka-liv och hantera den oro som sakta växer. Det blir svårare än någonsin när fallen hon skriver om tränger sig hela vägen in i hennes hem. 

Gillar ni isande deckare i högt tempo så ska ni läsa eller lyssna på "Nattrov" och dess föregångare 🧊 Själv längtar jag redan efter nästa del i serien 🖤 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar