Sök i den här bloggen

Translate

måndag 19 december 2022

"När det skymmer" av Jørn Lier Horst (originaltitel: "Når det mørkner")

Och så kom det äntligen en ny julig William Wisting-bok också! "När det skymmer" är den elfte delen i serien. Det är en tillbakablick i Wistings liv och karriär till hans första fall julen 1983. Det kanske inte är den bästa boken i serien men den här absolut läsvärd ✨ Ljudboken är uppläst av Mattias Linderoth och den är 4 timmar och 43 minuter lång.

Julen 1983 närmar sig och den nyutbildade poliskonstapeln William Wisting tilldelas ett fall som ingen av de mer erfarna poliserna har tid att utreda. En veteranbil med skotthål har hittats i en övergiven gammal lada. Hur hamnade den där och vad hände med föraren? Fallet kommer att prägla Wisting som polis och ge honom insikter för resten av hans karriär. På hemmafronten kämpar han och Ingrid med de nästan nyfödda tvillingarna samtidigt som de förbereder sig för julen.

Som jag skrev ovan så är inte detta Jørn Lier Horsts bästa eller mest spännande bok, men den är ändå bra och den bjuder på lite julkänsla också ❄️ Jag hoppas att jag slipper vänta alltför länge innan det kommer en ny bok på svenska av denna mycket skickliga deckarförfattare 🤍 Vill ni läsa om fler av hans böcker så söker ni på hans namn i sökrutan ovan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar