Sök i den här bloggen

Translate

fredag 17 december 2021

"Jul i byn mellan berg och hav" av Annika Estassy

Nu hittade jag en liten guldklimp bland alla juliga feelgoodböcker, "Jul i byn mellan berg och hav" av Annika Estassy ⭐️ Egentligen så vill jag ju helst ha vintrigt inramade berättelser nu men jag tror att det som tilltalade mig genom att sticka ut var just det att den här boken utspelar sig vid den franska kusten. Sedan gillade jag karaktärerna och den mysiga storyn väldigt mycket så sammantaget blir betyget bra. Ljudboken är uppläst av Charlotta Åkerblom och den är knappa 2 timmar lång. 

Svenska Nelly har precis fått nycklarna till sitt hus i den lilla franska byn vid medelhavskusten. Äntligen kan hon lägga sitt gamla liv och exmaken bakom sig. Nu står julen för dörren och Nelly har ett fallfärdigt hus och en vildvuxen trädgård att ta sig an. Olivbonden Victor är väldigt hjälpsam men hon kan inte riktigt släppa honom nära. Detta trots att känslorna för honom blir allt starkare. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina nya vänner i byn till ett litet julfirande. Nu gäller det bara att komma iordning och få upp värmen i huset.

"Jul i byn mellan berg och hav" är den andra delen i serien Byn mellan berg och hav. Jag har inte läst den första delen ("Vingården mellan berg och hav") men det går alldeles utmärkt att läsa den här boken ändå. Hoppas att ni får en fin fredagskväll! 🤶🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar