Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 2 december 2021

"Vinterkaos i Jönköping" av Anna Johansson

Nu har jag lyssnat på ännu en feelgood med vinter- och jultema ❄️ Den här gången föll valet på "Vinterkaos i Jönköping" av Anna Johansson och det är en hyggligt gullig historia som var underhållande och bjöd på julkänsla. Alltså det man kan förvänta sig av en bok i den här genren, men det var inget som stack ut eller gjorde något djupare intryck än så. Ljudboken är uppläst av Anja Lundqvist och den är 6 timmar och 54 minuter lång. 

När Sara och väninnan Lydia försöker fördriva dålig energi genom att bränna basilika så börjar inte bara kryddan brinna, utan även Lydias lägenhet. Tack vare en snabb brandkårsutryckning går allt ändå bra och den snygga brandmannen gör ett bra första intryck på Sara. Någonstans långt bak i huvudet ringer en klocka av igenkänning hos dem båda. Jobbet på reklambyrån Vinter reklam & design går så där men när hon får det hedervärda uppdraget att skapa årets julkalender åt ett lokalt företag taggar hon till. I år ska den bli annorlunda och bra, men när hennes mamma avslöjar att hon hittat kärleken på nätet och tänker åka till Dalarna över jul så blir hon både distraherad och ledsen. Dessutom försöker hon få ordning på sitt eget kärleksliv. Kommer hon kunna prestera på jobbet och samtidigt få ordning på alla privata problem?

"Vinterkaos i Jönköping" är den första delen i en serie om Sara Lindström och det är en okej feelgoodhistoria, men urvalet av julböcker är större än någonsin så det är svårt att rekommendera den mer än någon annan. Ni kan läsa om fler böcker av den här författaren genom att söka på hennes namn i sökrutan ovan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar