Sök i den hÀr bloggen

Translate

fredag 31 december 2021

đŸ’„ GOTT NYTT ÅR đŸ’„ önskar jag med "Ett gott nytt Ă„r" av Malin Stehn

NyĂ„rsafton! ✨ Det hĂ€r Ă„ret kĂ€nns som det gĂ„tt vĂ€ldigt snabbt men samtidigt lĂ„ngsamt. Det mĂ„ste vara de konstiga tider vi lever i som fĂ„r allt att kĂ€nnas sĂ„ mĂ€rkligt pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt. I alla fall sĂ„ önskar jag er alla ett gott slut pĂ„ 2021 och en fin start pĂ„ 2022! KĂ€nner ni för att efter allt firande koppla av med lite psykologisk spĂ€nning sĂ„ Ă€r boken "Ett gott nytt Ă„r" av Malin Stehn ett passande sĂ€llskap. Boken Ă€r bra och hyggligt spĂ€nnande, men den Ă€r ocksĂ„ utmanande dĂ„ man mĂ„ste hĂ„lla reda pĂ„ vem som Ă€r jag varje gĂ„ng det blir ett nytt kapitel. Detta eftersom varje kapitel berĂ€ttas genom de olika karaktĂ€rernas ögon. Kapitlen Ă€r korta och efter tag fĂ„r man klĂ€m pĂ„ det hela men nĂ„gon gĂ„ng var jag tvungen att kolla en extra gĂ„ng för att fĂ„ det rĂ€tt. Jag gillade den hĂ€r boken och tycker absolut att den Ă€r lĂ€svĂ€rd đŸ–€

17-Äriga Jennifer och hennes jÀmnÄriga vÀninna Smilla ska fÄ ha en egen nyÄrsfest i Smillas förÀldrar hus. Smillas förÀldrar, Nina och Fredrik, Àr i sin tur hembjudna till Jennifers förÀldrar, Lollo och Max. Nina och Lollo har hÀngt ihop sedan gymnasiet och med pÄ deras fest Àr ocksÄ Malena som de kÀnt lika lÀnge. De har inte sÄ mycket gemensamt lÀngre, men familjernas nyÄrsfirande Àr fortfarande tradition. Efter ett grÀl mellan Smilla och Jennifer lÀmnar Jennifer deras fest för att bege sig hem. Men nÀr förÀldrarna vaknar efter en kvÀll med för mÄnga glas och lite för mycket Àrlighet Àr mardrömmen ett faktum. Jennifer Àr spÄrlöst försvunnen. Polisen kopplas in och familjer börjar knaka i fogarna. KÀnner de varandra sÄ vÀl som de trott och vilka av vÀnnerna kan de lita pÄ?

Föredrar ni att lyssna pĂ„ böcker sĂ„ finns "Ett gott nytt Ă„r" ocksĂ„ som ljudbok. Den Ă€r upplĂ€st av Fredde Granberg och Anna Maria KĂ€ll och den Ă€r 11 timmar och 59 minuter lĂ„ng. 

Hoppas att ni alla fĂ„r en fin nyĂ„rsafton och Ă„terigen GOTT NYTT ÅR! đŸŸ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar